top of page
Search

VCA en het Coronavirus

Updated: May 14

Ook tijdens onze examentrainingen behandelen wij een stukje over Biohazard en waar wij een verhoogde blootstellingsduur kunnen verwachten. Ook bespreken wij wat er dan van ons verwacht wordt en wat wij er persoonlijk aan kunnen doen om niet besmet te raken.

Onder de huidige RIVM richtlijnen zijn er, wat heel begrijpelijk is, bijna geen tot weinig klassikale lessen mogelijk maar wij kunnen u natuurlijk gewoon online live op facebook of onder hele strikte voorwaarden op locatie toch verder helpen.

Hopelijk boeken onze medische experts snel vooruitgang zodat dit virus geen vat meer op ons kan hebben.

Wij roepen op om gezamelijk de richtlijnen op te blijven volgen zodat ook wij solidair een steentje bijdragen in deze crisistijd.

Let goed op uw gezondheid en op die van een ander!

3 views

Recent Posts

See All

Bij valgevaar maar zeer zeker bij werkhoogtes van 2,5 meter of meer is de werkgever verplicht zijn medewerkers te beschermen. Daarbij is de arbeidshygiënische strategie het verstandigst om toe te pass

Gelukkig merken wij dat de meeste medewerkers en hun werkgevers kiezen voor gezondheid, veiligheid, milieu en welzijn in de aannemerij. Maar toch, al is het heel zelden, krijgen onze docenten opmerkin

bottom of page