top of page

VCA docent worden

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een veiligere werkvloer? Heb jij leidinggevende kwaliteiten? Kun jij een groep motiveren en prikkelen? Ben jij een talent in kennisoverdracht? Verzorg je al trainingen maar wil je bijvoorbeeld ook veiligheidsinstructeur worden? Ga dan als VCA of transportmiddelen docent aan de slag!

VCA docent worden

Wij trainen en bereiden je klassikaal voor en of in privésfeer (kan ook thuis) om goed van start te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op want wij trainen de trainers! Bouw aan je eigen ontwikkeling en onderscheid jezelf van de rest.

 

Wij behandelen tijdens een 2 daagse clinic de lesstof naar keuze, hoe je je goed voorbereidt op een training, welke vaardigheden je nodig hebt, hoe je een veilige omgeving creëert tijdens een training en wat je kan verwachten van klanten en kandidaten. 

Op de tweede dag neem je eerst een theoretische toets af, waarna je door kunt gaan voor een presentatiebeoordeling. Bij positieve beoordelingen verstrekken wij het certificaat. Aanbieding 2023: €650

 

VCA docenten hebben een boeiend vak met vele facetten. 

Kijk je er al naar uit? Schrijf je dan snel in want in september staan er examendagen ingepland!

Ben je al een ervaren VCA docent of wil jij als VCA opleider, jouw docenten onafhankelijk laten beoordelen en adviseren? Vraag dan een assessment bij ons aan!

bottom of page