top of page

Competentiegerichte Arbo-trainingen

Leren werken met de heftruck, hijskranen en het op de juiste wijze aanslaan van lasten, verreikers, hoogwerkers of gelijkwaardige transportmiddelen? Instructies nodig over veilig werken op hoogte en langs de weg? 

Is uw of het certificaat van uw medewerkers verlopen? 

Na het opleiden of beoordelen nemen wij de getoetste onderwerpen altijd met uw medewerker(s) door en bij een positieve uitkomst verstrekken wij een digitaal certificaat.

Maak direct uw keuze of lees verder en vraag naar de vele mogelijkheden!

Incompany opleidingen en trainingen

Incompany 

Competentiegerichte trainingen met als doel de vaardigheden van uw medewerkers te certificeren. Bij twee deelnemers komen wij al langs. Plan vandaag een datum in en wij regelen binnen 5 dagen de rest bij u op de werkvloer!

Online les en examens

Online les & Examen

Volg je theorie met examen voor Heftruck of Hoogwerker online of maak hier in een handomdraai je examen. Ontvang, als je aan alle voorwaarden voldoet, digitaal je certificaat!

Bel of mail ons

Certificeren

Hercertificeren

Bent u of zijn uw medewerkers al jaren vaardig met het bedienen of besturen van transportmiddelen? Regel het nu eenvoudig en snel! Plan een afspraak met uw assessor via onderstaande button

Actie tot juli 2024: Alle prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief digitale zelfstudie en reiskosten: 

Opleiding/Certificering per deelnemer € 100,00 incl. BTW

Heftruck certificaat

Nieuw in Nederland: Hercertificeren binnen 1 uur!

Heeft u of uw medewerkers al binnen de afgelopen 8 jaar een volledige opleiding genoten en voldoende ervaring met het bedienen van een heftruck, reachtruck, hoogwerkers en/of gelijkwaardige transportmiddelen, dan bieden wij de volgende mogelijkheid: 

* Volg, of laat uw medewerker eerst gratis het online zelfstudie voor Heftruck of Hoogwerker volgen met examen. 

* Onze assessor bezoekt u of uw medewerker(s) binnen 5 dagen op de werkvloer. 

* Wij beoordelen on the job of uw medewerker(s) voldoen aan de norm.

* Binnen 1 uur kan uw medewerker weer gecertificeerd zijn!

Aanslaan en hijsen
Heftruck opleiding

Training op locatie:

Zijn uw medewerkers niet of onvoldoende kundig dan kunnen wij een volledige opleiding en training incompany verzorgen.

Wij informeren u over het programma en de vorm (dagdelen).

Theorieles en toets kan online, schriftelijk op locatie of als voorlees aangeboden worden. Al onze praktijktrainingen worden op een no-nonsense manier aangeboden. Wij trainen op vaardigheden en geloven dus niet dat wij uw medewerker langer dan nodig moeten vasthouden indien aan de criteria is voldaan! 

Wet en regelgeving:

De huidige V&G wet (arbo-wet) stelt dat de werkgever ervoor moet zorgen dat de werknemers doeltreffend worden ingelicht over de te verrichten werkzaamheden en de daaraan verbonden risico's, alsmede over de maatregelen die erop gericht zijn deze risico's te voorkomen of te beperken.

Om hieraan te voldoen bieden wij werkgevers die hun medewerkers uitmuntend willen opleiden een 1 of 2 daagse opleiding aan. 

Vraag ons naar de vorm en welke training het beste past in uw situatie. Als particulier kunt u deze opleiding ook als omscholing aanvragen.  

Artikel 8 zegt verder in lid 2:

De werkgever zorgt ervoor dat aan de werknemers doeltreffend en aan hun onderscheiden taken aangepast onderricht wordt verstrekt met betrekking tot de arbeidsomstandigheden. Hebben uw medewerkers al een keer een opleiding genoten maar wilt u aan doeltreffendheid voldoen dan kan een online theoretische toets en een praktische opfristraining van 1 dagdeel toereikend zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Pas op gevaar
bottom of page