Docenten opleidingen

Wil jij graag een bijdrage wil leveren aan een veiligere werkvloer? Heb jij leidinggevende kwaliteiten? Kan jij een groep motiveren en prikkelen? Ben jij een talent in kennisoverdracht? Verzorg je al trainingen maar wil je bijvoorbeeld ook een Heftruck instructeur worden? Ga dan als gecertificeerd VCA of Transportmiddelen docent aan de slag!

Wij helpen je goed van start te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op want wij trainen de trainers! Bouw aan je eigen ontwikkeling en onderscheid jezelf van de rest. Wij behandelen tijdens een 1 daagse clinic de lesstof naar keuze, hoe je je goed voorbereid op een training, welke vaardigheden je verder kan ontwikkelen, hoe je een veilige omgeving creëert tijdens een training en wat je kan verwachten van klanten en kandidaten. Aansluitend neemt u een examen af.

VCA docenten hebben een boeiend vak met vele facetten. Kijk je er al naar uit? Schrijf je dan snel in!

Ben je al een ervaren VCA docent, neem dan een assessment bij ons af en voeg een onafhankelijke beoordeling aan je CV toe!

Prijzen en inschrijven alleen via formulier. Wil je meer weten, stuur ons een mail of bel naar +31652394890

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor je inschrijving. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.