top of page

Over Online VCA docent

Waarom zijn wij uw aangewezen partner?

Ons verhaal

Online VCA docent is altijd live op Facebook om al uw vragen te beantwoorden

Wij bieden unieke ondersteuning

Ondersteuning en advies op het gebied van de V&G wet, het milieu, VCA */**, BHV en alle daarbij behorende Arbo-trainingen en SOG opleidingen.

Maikel Hoogdorp
VCA op Facebook

Laagdrempelig en duurzaamheid:

Op Facebook, Google Meet en Zoom kunnen wij onze unieke online opleidingen laagdrempelig aanbieden. Wij zijn altijd erg goed bereikbaar en live te vinden op onze fan-pagina. 

Waar pakken onze klanten hun winst;

Bij onze 1 op 1 Online trainingen neemt u bijvoorbeeld geen overbelaste producten af omdat wij geen ontwikkelingskosten maken of een ruimte moeten huren met catering. Wij bieden niet alleen opleidingen aan maar kunnen u ook ondersteunen met advies. Lees ook onze VCA Blogs 

Overtuiging

Wij geloven in duurzaamheid en trainen daarom, of het nu online of offline is, altijd veiligheid en gezondheid als "way of life". Het positief meegeven van kennis draagt zeker bij aan veilige en gezonde werkomstandigheden gedurende een heel leven!

VCA opleidingen

Garantie

Wij zijn pas begonnen met het aanbieden van onze online en offline VCA, heftruck, hoogwerker en verreiker opleidingen op Facebook maar zijn al sinds 2006 actieve partners van diverse opleidingsbedrijven door heel Nederland. Wij zijn dus een jong maar zeer ervaren bedrijf en met meer dan 260K aan geslaagde kandidaten, hebben wij dus meer dan uitstekende referenties! Om kwaliteit te borgen zijn al onze (online) Arbo-docenten onafhankelijk getoetst of zijn in het bezit van een MVK-diploma.


Wij kunnen opdrachtgevers ondersteunen met examens, docenten en lesmaterialen. Maak een afspraak om onze incompany trainingen te bespreken.

Pas op gevaar
bottom of page