Online VCA docent

Uw VCA specialist! 

Over Online VCA docent

Hier geven wij onze motivatie en waar wij voor staan weer.

Ons verhaal

Online VCA docent is altijd live op Facebook!

Wij passen ons op de huidige tijd aan

Met ongeveer 9,8 miljoen bezoekers in Nederland is Facebook ook hier het grootste social media platform! De onnoemelijke mogelijkheden hebben het ook voor ons interessant gemaakt om als bedrijf hierop actief plaats te nemen. Wij geloven dat het tijd is om de VCA opleidingen in een nieuw jasje te steken en het zo geheel uniek aan te bieden aan een breder publiek. Wij zijn april jl gestart met het geven van de Live examentrainingen op Facebook. 

Laagdrempelig en duurzaamheid

Dankzij Facebook kunnen wij onze unieke diensten heel laagdrempelig blijven aanbieden. Wij zijn altijd heel toegankelijk en live te vinden op onze pagina. Waar pakken onze klanten hun winst;

Bij ons neem je bijvoorbeeld geen overbelaste producten af omdat wij geen ontwikkelingskosten maken of een ruimte moeten huren met catering. Wij vinden als onafhankelijk bedrijf, altijd de beste VCA examendeal in Nederland, wat geheel aansluit op persoonlijke wensen en mogelijkheden. Ook is het mogelijk om een VCA examen op afbetaling aan te vragen. Daarnaast rekenen wij nooit reserveer- en administratiekosten op de aanmeldingen voor de online trainingen of op de examens door heel Nederland. 


Overtuiging

Wij geloven in duurzaamheid en trainen daarom altijd veiligheid en gezondheid als "way of life". Het positief meegeven van kennis draagt zeker bij aan veilige en gezonde werkomstandigheden gedurende een hele leven!