Online VCA docent 

Uw VCA specialist! 

Over Online VCA docent

Hier geven wij onze motivatie en waar wij voor staan weer.

Ons verhaal

Online VCA docent is altijd live op Facebook om al uw vragen te beantwoorden

Wij bieden unieke ondersteuning

Even voorstellen: mijn naam is Maikel Hoogdorp en ik ben de drijfveer achter Online VCA docent. Zelf ben ik sinds 2006 werkzaam als veiligheidskundige bij diverse klanten door heel Nederland. Ik verzorg en adviseer ook Arbotrainingen zoals VCA, BHV en SOG opleidingen waaronder de Heftruck en Hoogwerker bij enkele grote opleidingsbedrijven.

Laagdrempelig en duurzaamheid

Dankzij Facebook kunnen wij onze unieke online opleidingen heel laagdrempelig aanbieden. Wij zijn altijd heel toegankelijk en live te vinden op onze pagina. Waar pakken onze klanten hun winst;

Bij ons neemt u bijvoorbeeld geen overbelaste producten af omdat wij geen ontwikkelingskosten maken of een ruimte moeten huren met catering. Wij bieden niet alleen opleidingen aan maar kunnen u ook adviseren waar u in het land een examen af kunt nemen. 


Overtuiging

Wij geloven in duurzaamheid en trainen daarom, of het nu online of klassikaal is, altijd veiligheid en gezondheid als "way of life". Het positief meegeven van kennis draagt zeker bij aan veilige en gezonde werkomstandigheden gedurende een hele leven!

Plaats uw muis boven op over en kies een dienst