Online VCA docent 

Uw VCA specialist! 

Over Online VCA docent

Waarom zijn wij uw aangewezen partner?

Ons verhaal

Online VCA docent is altijd live op Facebook om al uw vragen te beantwoorden

Wij bieden unieke ondersteuning

Even voorstellen: Mijn naam is Maikel Hoogdorp en ik ben de drijfveer achter Online VCA docent. Zelf ben ik sinds 2006 werkzaam als veiligheidskundige bij diverse klanten door heel Nederland. Ik ondersteun en adviseer op het gebied van V&G wet, Milieu, VCA, BHV en met de daarbij behorende Arbo-trainingen en SOG opleidingen.

Laagdrempelig en duurzaamheid:

Op Facebook kunnen wij onze unieke online opleidingen laagdrempelig aanbieden. Wij zijn daar altijd erg goed bereikbaar en live te vinden op onze pagina. Waar pakken onze klanten hun winst;

Bij ons neemt u bijvoorbeeld geen overbelaste producten af omdat wij geen ontwikkelingskosten maken of een ruimte moeten huren met catering. Wij bieden niet alleen opleidingen aan maar kunnen u ook adviseren waar u in het land een examentraining kunt afnemen. 


Overtuiging

Wij geloven in duurzaamheid en trainen daarom, of het nu online of klassikaal is, altijd veiligheid en gezondheid als "way of life". Het positief meegeven van kennis draagt zeker bij aan veilige en gezonde werkomstandigheden gedurende een heel leven!